Obavijesti
komentari
Odgovori na komentar Vidi članak
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .

Dk
Svaka čast chefu, ali ovo veze nema sa pravim slavonskim čobancem. Ovo je obični paprikaš. U čobanac nikad ne ide tjestenina i pravi se od svinjetine, junetine i divljači. Ni priprema nije jednaka ovome.
Dk
..of kors..😆....😈
Dk
Vrlo dvosmisleno F@nki! Nekoj mi reci da se u tvom dijelu Slavonije ovako pravi čobanac? 🤔
Dk
Vrlo dvosmisleno F@nki! Nekoj mi reci da se u tvom dijelu Slavonije ovako pravi čobanac? 🤔
Dk
...ovo naravno se odnosi na tvoj komentar...tijestu nije mjesto u cobancu...pazi , malo malo su neka takmicenja u kuhanju cobanca tu kod mene , pa u okolici , p Prikaži još ↓
Dk
I kod nas su takmičenja. Nedavno osvojih 4000 kn na jednom takvom. 😂 Tako da znam podosta o čobancu i kuhanju. 😉 I da! Dobar je svaki.
Dk
...opaaaaaaaa..👍👍...jel zaljutis..?....
Dk
Pih, pa kakav su to kulin i čobanac koji nisu ljuti?
Dk
Ovisi o regiji, kod nas u čobanac ne stavljamo junetinu nego ljudetinu
Dk
...problem je sto je tu puno zacina , paprike , nekim ljudima to smeta za stomak , zeludac...jedan lega je uvijek pricao...kakav je to cobanac ili fis kad jedes Prikaži još ↓
Dk
...maaaa dajj Ghost...
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .