Obavijesti
članak
Komentari 35
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .

Dk
Svaka čast chefu, ali ovo veze nema sa pravim slavonskim čobancem. Ovo je obični paprikaš. U čobanac nikad ne ide tjestenina i pravi se od svinjetine, junetine Prikaži još ↓
Knez Drpimir
Iskreno, najgore kremšnite su one u Samoboru. Topla gotovo bezokusna krema od bjelanjka sa malo žumanjka. Najbolje kremšnite u Hrvatskoj su u jednoj pizzeriji u Prikaži još ↓
Dk
Zagorski strukli👌👍
U1
Pašticada se ne pravi ovako,Ni blizu!A di je špikovanje?
Dk
Dalmatinska pašticada se "špikuje" i toća u kvasini cilu noć prije pripreme.
Dk
Zigante najveći uvoznik kineskih bijelih i crnih tartufa !
A Međimurska gibanica???
samoneizbjezna
Fino fino
Dk
A gdje je Rapska torta ?
Dk
Kroštule istrianski specijalitet koji su dalmatinci prisvojili i prikazuju ga kao svoju tradiciju(jadno)!
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .