Obavijesti
komentari
Sve tajne savršeno napravljene zimnice: Od povrća do pekmeza
Odgovori na komentar Vidi članak
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .

Dk
Moja"Podravka" (tako moji zovu prostoriju u kojoj je zimnica) je odavno puna...samo još ajvar i kiseli kupus fali..
Dk
Sta sve ima?☺
Dk
Krastavci, paprika, mješana salata,tikvice,cikla mahune,sokovi, džemovi,kompoti..
Dk
Super. Lijepo je napravit nešto svojim rukama za svoju obitelj...još ako je iz vrtla-domace☺☺..moji su pravili pekmez od smokve, kupine, sljive, drena...kiselo Prikaži još ↓
Dk
Sve je iz vlastitog vrta i voćnjaka..bez ikakve kemije...
Dk
hehe..i ja tako često imam dvije posjetiteljice u moju "podravku"))
Dk
...kod mene u gradu ima jedna ulica kojoj neznam ime , ali svi ju znaju po nazivu " pekmez ulica ", , a zašto je dobila takvo ime , samo njen naziv govori, sad Prikaži još ↓
Dk
Fanki..još par godina i ja više neću moći sve to spremati, godine neumorno idu...kosti polako škripe))
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .