E sad...zasto se u ZG u mjesec dana moze probati (ako imate love) raznovrsna klopa a na moru tijekom sezone imamo cevape i hamburgere iz plasticnih paketa pred
kraj roka trajanja u osrednjem slucaju odmrznute lignjune iz supermarketa? A spica su “ribarske veceri” sa srdelama smrznutim iz Lidla.Ozbiljno, za 5-20€ na moru sto putnik moze pojesti osim cevapa, pizza cut od najjeftinijeg smeca? Nije ovo regionalni antagonizam bego gorka istina
Prikaži još ↓
Dk
Deaktivirani korisnik
17.12.2018.
Odustani
kako se to jede?Pitam jel ih nikad nisam jela.
Dk
Deaktivirani korisnik
16.12.2018.
Odustani
Eto..uvijek sam ih jela u Stonu, prekrasne su. :)Ali u zadnje vrijeme mi ne leže više toliko. Ne podnosim ih više tako..:(
Je
Jetra
16.12.2018.
Odustani
Jel ima svinjske kamenice u ponudi?
Ki
KiperFilip
16.12.2018.
Odustani
Kamenica 15kn?
mi
mily
16.12.2018.
Odustani
mmmm pjenušac i kamenice, o da da, ali ne svugdje, ne fidam se jesti ih na bilo kojem mjestu
Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .
Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .