Lijepo izgleda sva ta hrana, još je ljepša kad ju ja pojedem :))
Lojqa
25.12.2014.
Odustani
Pecenica
Sastojci: Mala svinja, gajba pive, litar rakije
Priprema: Svinju razvaliti macolom u glavu da bi se onesvjestila. Potom ju nozem zakoljete, izvadite
grkljan i u potpunosti onesposobite. Nakon toga ju osurite i izvadite iznutricu. Svinju nabiti na razanj, dobro svezati i jos bolje nasoliti. Pored nalozene vatre postaviti svinju i nastimati neispravni ispravljac da ju ipak okrece. Povremeno dodavati drva na vatru, stalno pijuckati pivu, a povremeno poslati i rakiju u jedan krug. Kada svinja prokapa podbaciti tagaru da bi se skupila kapljevina za keske.
Specijalitet s kojim se ni jedan ne mjeri.
Prikaži još ↓
Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .
Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .