Obavijesti
članak
Sol je najbolje dodati jelu pred kraj kuhanja da se sačuva jod
Komentari 4
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .

Dk
Ipet na pocetak - jedite hranu - to je ono sto se pere, sjecka, kuha, pece tj., ono oko cega se trebate potruditi, uloziti vrijeme i trud. Kad otvorite “paketic Prikaži još ↓
Zd
Jod nije vitamin da ga se može termički razgraditi kuhanjem. Jod je mineral i potrebno ga je izložiti nevjerojatnim temperaturama da bi se pretvorio u nešto dr Prikaži još ↓
Dk
Sol ne dodavati, vec je ima u vecini pakirane hrane.Covjeku treba 5 g dnevno(maksimum) a prosječan unos u HRV je 14 g. S druge strane preporučen unos kalija(koj Prikaži još ↓
Dk
šta manje soli povecava tlak nije zdrava
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .