ja napravim odlicnu glazuru vrlo jednostavno: dvije zlice mlijeka provrijem sa par zlica secera da se secer otopi, dodam tri velike zlice kakaa u prahu, dobro i
zmjisam s kutljacom dok je na vatri, ugasim vatru i tad umijesam oko 5 do 7 grama zvijezda margarina. Tek kad se ohladi stavljam na kolac. Maslac ne stavljam jer bude prejak ukus. Margarin jedino zvijezdin onaj stolni ili klasik s manje masnoce, ni jedan drugi ne valja. Istu smjesu smao s malo vise margarina i milijeka radim za cupavce. Uopce nije potrebna cokolada za kuhanje. Nepotrebno bacanje novca
Prikaži još ↓
Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .
Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .