Obavijesti
komentari
Savršena glazura za kolače: Maslac daje sjaj, vanilija aromu
Odgovori na komentar Vidi članak
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .

Dk
ja napravim odlicnu glazuru vrlo jednostavno: dvije zlice mlijeka provrijem sa par zlica secera da se secer otopi, dodam tri velike zlice kakaa u prahu, dobro izmjisam s kutljacom dok je na vatri, ugasim vatru i tad umijesam oko 5 do 7 grama zvijezda margarina. Tek kad se ohladi stavljam na kolac. Maslac ne stavljam jer bude prejak ukus. Margarin jedino zvijezdin onaj stolni ili klasik s manje masnoce, ni jedan drugi ne valja. Istu smjesu smao s malo vise margarina i milijeka radim za cupavce. Uopce nije potrebna cokolada za kuhanje. Nepotrebno bacanje novca
zvrkicaa
Ti to ko moje curke, kad bi pravile nešto a nema materijala u kući, uguglaju kako od ničega napraviti kolač 😊
Dk
Štediš na novcu ali gubiš na kvaliteti okusa. Kakao se ne može usporediti s okusom crne čokolade.
go
što si sve nabrojala barbarela, sad mi tek nije jasno :)
Dk
fandango a od cega se pravi ta cokolada nego od kakkaa, secera i masnoce. te iste sastojke koje sam ja stavila u glazuru. Ja sam pravila glazure s cokoladom ko Prikaži još ↓
Dk
goranko nije ti jasno jer ne kuhas pa ne znas, ja kuham i radim kolace vec 30 godina i toliko sam se ispraksirala da sve radim odoka
Dk
nije stvar materijala u kuci, ne jedes samu glazuru.................ja tu glazuru stavljam najcesce na bijelu pitu, karuzo kocke i oblatne od oraha s karamelizi Prikaži još ↓
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .