Bil sam na zelenoj tržnici i tražil Maris Pipers ili King Edwards krumpir, pa su me tam prodavači bijelo gledali i rekli da imaju samo vidovečki kalamper, črlen
i ili beli, koji 'oću, a na štandu dalje pak z Nedelišća. Niti gušćju mast nisam našel, pa sam onda spekel v rolu krumpir iz Like na svinjskoj masti i ispal je bolji nego kaj ovi "svjetski" kuhari preporučaaju. Nek dojdu k meni pa budu prste polizali kak je ispal moj krumpir.
Prikaži još ↓
Vlad
21.12.2020.
Odustani
Otkrili ste toplu vodu. U stvari, najvažnija je kvaliteta krumpira. Mladi krumpir koji je isti dan izvađen iz zemlje ne možete sfušat,i osim da ga prepečete ili
budu nedovoljno pečeni.
Prikaži još ↓
Dk
Deaktivirani korisnik
21.12.2020.
Odustani
I do pećnice je. Imala sam na plin i nikada mi nije bio dobar kao sada kada napokon imam onu na struju...dok one iz peći na drva ništa ne može zamijeniti. Zamot
ati ih u foliju, ispeći, preliti s malo kiselog vrhnja ili maslaca...nirvana...
Prikaži još ↓
Dk
Deaktivirani korisnik
21.12.2020.
Odustani
Rijetki znaju što su Pole s maslinovim uljem i paprom.(oni koji znaju ne se uvrijediti)
Science of the Lambs
21.12.2020.
Odustani
Zašto bi netko htio da je krumpir iz pećnice hrskav?! Ako netko voli, neka mu, ja volim kad je sočan. Onako da ga samo pritisnem jezikom u ustima, a on se "rast
opi".
Prikaži još ↓
TI
TAKE IT BACK
26.12.2020.
Odustani
Domaći krumpiri iz Irske, začini iz JI Azije, masnoća iz Francuske, vrhnje iz Holandije a sve to pojede domaći Hrvat iz BiH.
ba
baka3440
27.12.2020.
Odustani
Gledajte Sašu
bm
brbljava mala
22.12.2020.
Odustani
Ko da su otkrili toplu vodu ovak krumpir u mojoj obitelji pripremamo sigurno preko 30-40 godina ak ne i duže a koliko vidim i mame i bake nekih mojih prijatelja
također na taj način pripremaju krumpir prema tome nis novo
Prikaži još ↓
sa
savia
22.12.2020.
Odustani
Hvala svjetskim kuharima na receptima.Neks oni uzivaju u njima.A ja ću u ličkim policama.Znaci izaberem nekoliko osrednjih krumpira pod ljuskom .Operem ih ,pos
usim ,prerezem napola ,posolim i stavim peci u zagrijanu pecnicu i pecem na temp. Od 180do 200 °c ovisno o vrdti pecnice.Peku se cca 45 minuta.
Prikaži još ↓
Psihoginekolog2
21.12.2020.
Odustani
Ovo je bilo jedno deset puta, nitko pametan ne kuha krumpir prije pečenja...
Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .
Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .