Obavijesti

Lifestyle

Komentari 104

Riješite se mrava proizvodom koji mnogi imaju u kupaonici

Riješite se mrava proizvodom koji mnogi imaju u kupaonici

U Facebook grupi koja okuplja fanove gospođe Hinch jedna je korisnica napisala da sve što trebate da se riješite mrava vjerojatno već imate u svom kupaonskom ormariću

VIDEO

Svi volimo uživati u lijepom vremenu, no s jačim zrakama sunca obično dolaze i brojni kukci poput dosadnih mušica ili mravi koji se najčešće nastane u kuhinji. Ako poput mnogih izbjegavate koristiti skupa i štetna komercijalna sredstva za ubijanje insekata, obožavatelji popularne ''kraljice čišćenja'' Mrs. Hinch imaju rješenje koje će vas stajati samo nekoliko eura.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:05

U Facebook grupi koja okuplja fanove gospođe Hinch jedna je korisnica napisala da sve što trebate da se riješite mrava vjerojatno već imate u svom kupaonskom ormariću, a riječ je o puderu u prahu.

- Puder protiv mrava mi je jedno od dražih otkrića! Stvarno djeluje - napisala je. Objasnila je i da ga je nekoliko godina zaredom u svibnju posipala oko mjesta gdje mravi ulaze u stan, a sada je nekoliko godina mirna.

Kako se riješiti letećih mrava?
Kako se riješiti letećih mrava?

- Može se koristiti bilo kakav talk - dodao je jedan korisnik. Treći je podijelio: "Ja pospem talk oko ulaznih vrata i djeluje!"

A kako bi se na dulje vrijeme spriječio dolazak mrava, korisnici kažu da puder pospu i po pragovima i prozorskim daskama.

Imate žohare u kući? Evo kako ih se riješiti na prirodan način
Imate žohare u kući? Evo kako ih se riješiti na prirodan način

- Otkad to radim, nemam problema s mravima - komentirala je još jedna osoba, prenosi Mirror.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 104

VIDEO