Nedavno se u Supetru na Braču održao kulinarski festival Biser mora, a 200 kuhara, slastičara i konobara pokazala su svoje umijeća. Posebno su nam se dojmila jela od bora i ragu od muzgavaca
IMAMO I SUPER RECEPTE
PLUS+
Reportaža s Bisera mora: Na Braču se spremala hobotnica u žalu, štikle od šećerne paste...
Delicije s borom ili džinom, jestive replike Gucci sandala, torbica i nakita, hobotnica pečena u morskom žalu, ili, pak, specijaliteti Ukrajine, Mauricijusa, Austrije, Italije i Francuske, tek djelić su priče nedavno u Supetru održanog Biseru mora, najvećeg kulinarskog festivala i natjecanja u regiji. Na natjecanjima i majstorskim radionicama renomiranih svjetskih kuharskih imena, organizator, udruga Šefovi kuhinja mediteranskih i europskih regija (ŠKMER), okupila je preko 500 sudionika iz 30-ak zemalja. U 22 kategorije odmjerilo se preko 200 kuhara, slastičara i konobara, istovremeno održalo se 30-ak cooking showova i master classova.
Odaberi temu koju želiš pratiti
Primaj sve nove vijesti o temi i budi u tijeku