Obavijesti
komentari
Recept za najbolju sarmu: Od pripreme do pravilnog motanja
Odgovori na komentar Vidi članak
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .

2 x general
a kao drugo majstor ne zna da se stvi jedno jaje kako bi povezalo smjesu te štanplić mlake vode ( na kraju umješat prije motanja mesa ) kojim se dobije da meso bude rahlo u zelju a ne nabiti kao kamen!! život je cjeloživotna škola, uči!! ( paradajz stavljam u ćufte ) a u sarmu lagani zapržak!
Dk
Hvala za ovo s vodom!
Zd
Ni tocke ni zareza. Boze dragi.
Dk
I ja radim sa zaprškom ali dodam malo rajčice..tek zbog boje...
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .