Obavijesti
članak
Recept za najbolju sarmu: Od pripreme do pravilnog motanja
Komentari 20
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .

2 x general
koliko se kuži u kuhanje dovoljno pročitati da se stave dvije žličice soli na kiseli kupus i suha rebra!!?? ( a i ovo samo po sebi preslano ). prestao čitati
2 x general
a kao drugo majstor ne zna da se stvi jedno jaje kako bi povezalo smjesu te štanplić mlake vode ( na kraju umješat prije motanja mesa ) kojim se dobije da meso Prikaži još ↓
Gost_Gost
Meni je ipak moja najbolja.
Dk
varazdinsko zelje i ne moze ne bit dobra:))
Dak1959
Kaže ona narodna : "Svaki Cigo svoga konja hvali "
psilaju
Svak po svome.
Dk
Pola žlice mljevenog papra !?Mislim da je to previše !?
Dk
Ne radim ovako sarme. Naravno, svak ima svoj način.
be yourself
Gdje su kobase? Ja uvijek ubacim 2,3 kobase sa strane da dobije malo štiha
Dk
Ja radim kak me mama naučila i to je to!
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .