Obavijesti
članak
Recept: Kako napraviti mekanu savršenu kajganu baš svaki put
Komentari 52
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .

E1
Da prljam blender kako bih ispekla jaja? Ne pada mi napamet.
smilodon
kaj vi znate, amateri, Nadalina zna!
belizagrebgrad
Špatula, jel to neki egzotićni zaćin ?
Rafo
Najbolja je kajgana sa sirom.
Dk
radije pohani sir nego kajganu
PAREIDOLIA_1
"špatulu" ??? ,,,,,,,,,,,,,,,,, jel to ono kaj mi u Njemackoj velimo "špahtla"? kako god, zar nema hrvatske rijeci za to? hocemo sad pisati u slengu u Prikaži još ↓
Dk
Ovo na slici mi više sliči na palentu nego na kajganu..malo je presuha..
Dk
opa, umjesto na ulju trebala peči na maslacu. ostalo radila sve isto :)
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .