Obavijesti
komentari
Recept: Kako napraviti mekanu savršenu kajganu baš svaki put
Odgovori na komentar Vidi članak
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .

Dk
opa, umjesto na ulju trebala peči na maslacu. ostalo radila sve isto :)
PAREIDOLIA_1
inace nisam bas preveliki ljubitelj svinjske masti ali kad mi mama pece jaja na kajganu, obavezno ih pece na masti. samo tako budu ukusna i ne suha.
Ra Mona
ma maslinovo :)
Dk
kažu da su jaja pečena na masti najukusnija, ne prakticiram nemam domaće masti
Dk
pečem na suncokretovom ulju pa zalijem domaćim maslinovim. žao mi maslinovo termički obraditi
Ra Mona
nemam ni ja više,meni su kumpirići na masti uuuuf
Upala mozga
mast I samo mast.. za mene je svinja kralj zivotinja :))
PAREIDOLIA_1
maslinovo se u stvari nikad ne koristi za przenje, vec iskljucivo samo kao svjeze
Ra Mona
znam ,al je ukusnije ,pa kako da radim fritaju sa šparogama bez maslinovog?
PAREIDOLIA_1
pa lako. na suncokretovom ili na masti. maslinovo kad se ugrije, na 200 C gubi okus i vrijednosti. moja je mama kuharica i to su njena iskustva . (a more si i p Prikaži još ↓
Dk
ja zalijem sa maslinovim kad je gotovo
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .