Obavijesti

Lifestyle

Komentari 52

Recept: Kako napraviti mekanu savršenu kajganu baš svaki put

Recept: Kako napraviti mekanu savršenu kajganu baš svaki put
1

Priprema jaja je obično jedna od prvih stvari koju ljudi nauče u kuhinji, ali to ne znači da je dobro rade. O ukusima se ne raspravlja, ali postoji način na koji kajgana postaje specijalitet

Bez obzira kakvu kajganu volite trebat će vam prava oprema s kojom ona neće zagorjeti ili ostati tekuća. To se odnosi na tavu s neprianjajućim dnom i silikonsku špatulu s kojom ćete miješati kajganu.

Sastojci:

  • 3 jaja po osobi
  • žlica mlijeka ili sirnog namaza
  • prstohvat soli
  • papar po ukusu

 

Priprema:

1. Razbijte jaja i stavite ih u šalicu ili posudu.

2. Dodajte mlijeko ili sirni namaz i prstohvat soli.

3. Snažno promiješajte, ili stavite u blender, dok se ne pojavi pjenica. Ostavite ih par sekundi da se stope. 

4. Rastopite žlicu maslaca na tavi na jačem plamenu. Kad se maslac rastopi dodajte jaja i pustite ih sekundu, dvije. Zatim, brzim pokretima, silikonskom špatulom počnite miješati jaja dok se ne stvore velike pahuljaste grudice.

5. Kajganu prebacite na tanjur, ako imate mikrovalnu zagrijte ga par sekundi u njoj jer će se jaja sporije hladiti, i popaprite.

6. Dobar tek!

Savjet plus: Ako volite kremastu kajganu, koja pomalo podsjećaju na rastopljeni sir, trebate je pripremati polako na slaboj vatri, piše Skillet

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 52
Osam činjenica o nevjeri: Tko, zašto i kako postaje varalica
MANJE POZNATO

Osam činjenica o nevjeri: Tko, zašto i kako postaje varalica

Preljubnici su najčešće zadovoljni svojim odnosom, ako žena vara to je češće kraj odnosa, a većina varalica će uslijed afere sve češće voditi ljubav i s partnerom