Kad mi se baš jedu lazanje ili kaneloni, sama napravim tijesto ali sa običnim uljem ne maslinovim..kada radim torteline i fuže, onda znam dodati i malo maslaca,
a za fuže naravno i bijelo vino. Brašno svejedno koje, mada preferiram pola-pola, a cijela jaja nikako, samo žumanjci.
Prikaži još ↓
bo
bolnaistina
07.1.2018.
Odustani
Moja mama, 82 godine pročitala rexept za tjesto za rezance i zgrozila se. A ti tihakucanice, zar odes i u trgovinu pa kupis muza i konzumiras ga.
Dk
Deaktivirani korisnik
07.1.2018.
Odustani
Radim doma tjestenine ali nikad ne stavljam nikakve masnoće..
Dk
Deaktivirani korisnik
07.1.2018.
Odustani
evo sve poludila,,,razvlaci rezance,kore hm bipppp da razvlacim i mjesim,,,
Dk
Deaktivirani korisnik
07.1.2018.
Odustani
Puno previse posla za mene. Radije 60 min treninga I lazanje s gotovim koricama
Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .
Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .