Izvanredn i tekst. Ipabk opet ima filozofije u komentarima. Ipak nesto je vazno naglasiti. Nemojte cijediti tjesteninu. Prebacite je izravno iz posude u kojoj s
e je kuhala i pomocu odgovarakuce kutljace sa rupicama. . Time cete premjeti i dio vode u kojoj je skrob. Izvanredno pomaze pri zgotavljanju tijesta i umaka.
Prikaži još ↓
ne
negoidiz
02.8.2021.
Odustani
nije sve objašnjeno, ali dobro ni ne treba kopicirati. važna je veća količina vode da se nakon stavljanja tjestenine temperatura vode ne bi puno spustila što dj
eluje na neka stanja kod tjestenine, zato ne škrtariti s vodom ... moje je mišljenje da je nazivno vrijeme kuhanja prekratko ...
Prikaži još ↓
na
nap
02.8.2021.
Odustani
Obozavam tjestrninu mljac
da
danijelavucic07@gmail.com
03.8.2021.
Odustani
Ja kg tjestenine skuham u 4 l vode! 1 kg je taman za nas četvero, tako da nitko ne može određivati koliko treba po osobi, a isto tako i umaka.
Dk
Deaktivirani korisnik
02.8.2021.
Odustani
Ok savjeti ,ali nisam ljubitelj tjestenine
Dk
Deaktivirani korisnik
02.8.2021.
Odustani
Nisam nikako ljubitelj tijesta ali ajde
TŽ
Tiha Žena
02.8.2021.
Odustani
Ako vas zanima tjestenina zaista ok pripremljena samo Vinzeno's plate gledajte
Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .
Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .