Obavijesti
komentari
Praktični savjeti kako tjesteninu pravilno soliti, kuhati, servirati
Odgovori na komentar Vidi članak
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .

ne
nije sve objašnjeno, ali dobro ni ne treba kopicirati. važna je veća količina vode da se nakon stavljanja tjestenine temperatura vode ne bi puno spustila što djeluje na neka stanja kod tjestenine, zato ne škrtariti s vodom ... moje je mišljenje da je nazivno vrijeme kuhanja prekratko ...
ka
+ stavit na veliki plin za to
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .