Pravim odlične špagete. Samo što umjesto špageta koristim makarone ili krumpir.
TŽ
Tiha Žena
08.4.2021.
Odustani
Amerikaniziranje pojmova, ako nije tijesto za pizzu nije pizza, ako nije od mesa nego od soje nije kobasa... dajte smislite vlastite nazive za ovo, potrudite se
. Mi primitivci (!) imamo relativno usuglašene standarde, a vi napredni niste ni imena uspjeli smisliti za ovo?
Prikaži još ↓
na
nap
08.4.2021.
Odustani
volim obicne pizze najbolje su jednostavne ne treba mi tortilja
StjepanValjak
08.4.2021.
Odustani
šrot,bema veze s pizzom
RA
Rara Avis_1
09.4.2021.
Odustani
Pizza je pizza, zna se šta je pizza...ovo su druga jela koja trebaju svoja imena..
Maglasvudaokonas
08.4.2021.
Odustani
Margherita obicna kad se dobro napravi je najukusnija. Ostojano tijesto 6-8 sati sa jako malo kvasca, svijeza rajcica cherry, svjezi bosiljak i mozzarella.
SB
Space Burek
08.4.2021.
Odustani
Koje gluposti... dobru pizzu moze napraviti svatko samo je potrebno ostaviti tijesto da odstoji barem 12 sati s poklopcem u hladnjaku i da pecnica moze postici
sto vecu temperaturu. Samo sto vecina ljudi ima ove obicne sto idu do 250 stupnjeva a idealno bi bilo oko 400.
Prikaži još ↓
..lola.
08.4.2021.
Odustani
Ima sad i po pekarama gotovo tijesto za kupiti, ne privlači me ova varijanta
Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .
Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .