Obavijesti
komentari
Odgovori na komentar Vidi članak
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .

SB
Koje gluposti... dobru pizzu moze napraviti svatko samo je potrebno ostaviti tijesto da odstoji barem 12 sati s poklopcem u hladnjaku i da pecnica moze postici sto vecu temperaturu. Samo sto vecina ljudi ima ove obicne sto idu do 250 stupnjeva a idealno bi bilo oko 400.
Science of the Lambs
Zato se najbolje pizze peku u ljevaonicama i cementarama.
SB
Pogledaj malo po internetu temperature u krusnim pecima prije nego sto se pravis pametan :)
Science of the Lambs
Nijedna peć ne postiže temperature kao one u ljevaonicama i cementarama, koliko god ti gledao po internetu. Osim HTF, ali to sam vidio samo jednom u životu.
SB
Da, da u pravu si. Jamie Oliver i pizzerije imaju cementare u kuhinjama.
SB
Nakon večere pale kokain i medicinski otpad za dodatnu zaradu.
Science of the Lambs
Jamie Oliver mi baš i nije neko mjerilo pizza majstora.
SB
Nema veze ali krusne peci su takve iako imas i pecnice na struju koje idu i do 500 stupnjeva. Najbolje pizze se peku u takvim pecima 3-4 minute a neke i manje.
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .