Nasjeckano povrće pirjajte na malo maslaca, dodajte češnjak, pa podlijte pilećim temeljcem. Zatim dodajte protuupalnu kurkumu te začinite soli i paprom. Nakon dvadesetak minuta dodajte što sitniju tjesteninu
Pastina ili peniclin juha liječi, daje tijelu snagu, jača imunitet
Fina gusta juha koju Talijani zovu pastina ili 'penicilin juha' pravi se od grincajga i luka. Jača imunitet, daje snagu, a sastojke sve već vjerojatno imate u frižideru. Za pripremu vam je potrebno svega 30 minuta.
POGLEDAJTE VIDEO:
Pokretanje videa...
Nasjeckano povrće pirjajte na malo maslaca, dodajte češnjak, pa podlijte pilećim temeljcem. Zatim dodajte protuupalnu kurkumu te začinite soli i paprom. Nakon dvadesetak minuta dodajte što sitniju tjesteninu za juhu i kuhajte dok ne bude 'al dente'.
Maknite s vatre te umiješajte nekoliko žlica parmezana i dodatni maslac. Za dodatnu kremoznost možete dodati jaje. Dobro ga istucite prije nego što ga dodate u juhu, a zatim polako umiješajte dok neprekidno miješate pastinu. Prilikom posluživanja posipajte malo svježeg peršina i iscijedite malo limuna.