Ja u palacinke umjesto šecera stavim samo jedan vanillšecer dodam i 2 žlice jogurta i korice od limuna 😊👌
Dk
Deaktivirani korisnik
18.12.2020.
a ja bjelanjke posebno stučem u čvrsti snijeg i polako dodam kuhačom u smjesu-budu posebno lijepo mekane
Dk
Deaktivirani korisnik
18.12.2020.
e to nisam probala još 😊 morat cu 👌
VOLBEAT
18.12.2020.
Naravno da ne ide šećer (a pogotovo ne 2 jušne žlice). Meni najbolje ispadnu (cca 12-13 palačinki): Mikserom dobro izbatiti 2 jaja (ne 3, jer mogu onda biti žil
ave) s 2 vanilin cukara (preferiram skuplji burbon van cukar radi bolje arome), dodati malo ulja, 3 dl mlijeka, 2 dl mineralne, dosta korice domaćeg limuna (imam uvijek u ledu), jako malo soli, kap ruma, malo cimeta i u to pomalo miješati 280-300 g glatkog brašna. Ostaviti 15-ak minuta u frižideru, i naravno paziti da tava bude jako vruća, jer se inače prva palačinka zalijepi. Peći kratko na srednjoj temp i naravno obavezno okrenuti je u zraku, fora je..
Prikaži još ↓
VOLBEAT
18.12.2020.
@L.i.l.y Iskreno, ne da mi se posebno bjelanjke, ispadnu mi mrak i bez toga..ali mogu probati
Dk
Deaktivirani korisnik
18.12.2020.
VOLBEAT, po receptu vidim da ispadnu mrak, nemam šta dodati nego ako imate volje to je minutica posla
Dk
Deaktivirani korisnik
18.12.2020.
@VOLBEAT i klaun da baca šarene loptice kad se okreću palačinke? ☺️🤗 u svakom slučaju super recept s tom aromom sigurno su f
ine 👌🏻
Prikaži još ↓
Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .