Kemijanje tla i tretiranje biljke u rastu ubijaju nutrijente-dezintegriraju ih a time i okus a i uzgajanje na silu u hidroponicima ubrzava rast ali nikad ne doz
rije. Jeo sam crvene paradajze koji su nakon berbe još dozrijevali dodatno na suncu, slatko ko šećer, soćno, miriši na daleko, isto je sa jagodama, pune okusa, boje i mirisa a ovo iz plastenika blijedo,vodenasto i bljutavo. Samo ORGANSKI uzgojeno jedite, malo skuplje ali uštedjet ćete na lijekovima i benzinu kasnije jer nećete morat doktoru, izbjegavajte shoping-centre za sve a pogotovo voće i povrće a ovo kupujte samo kod provjerenih prodavača, ako ne nešto od kumice na placu ne znači da nije špricano, dapače, one još znaju viška otrova stavit, onako, da se nađe!
Prikaži još ↓
Dk
Deaktivirani korisnik
04.2.2020.
Odustani
Dok je meni moj vrtek ne mučim se okusom rajčica i ostalog povrća iz trgovina..
Nema predaje bamm
04.2.2020.
Odustani
Bez volovskog srca ništa , mljac mmmm , evo sad mi dode da ga maznem
Dk
Deaktivirani korisnik
04.2.2020.
Odustani
A nešto mora ići na uštrb izgleda, trajnosti, otpornosti. Ja prodajem preko 20 god. Iz debelog iskustva tvrdim da ljudi prije i rađe kupuju industrijski tre
tirani paradajz jer je na oko savršen, idealno crven, sav jednak kao iz kalupa, tvrd.... nego nesortirani domaći koji je kvrgav, izobličen, šarenkast, piknjav, presitan, prekrupan.... Na žalost oko je prvi i glavni impulsni poticaj za kupnju i tome je prilagođena i industrija voća i povrća.
Prikaži još ↓
vi
vidum
04.2.2020.
Odustani
Sve je u kemijanju! Proizvođač sam voća i povrća i velika većina proizvoda je uzgojena ekološki a ostatak sa minimalnom i pravovremenom upotrebom pesticida. SVA
moja roba ima i okus i miris, što najbolje znaju moji kupci. Svo voće i povrće kod mene prirodno dozrijeva i berem ga kad mu je vrijeme za berbu. Slušao sam o tome da postoji sredstvo za tretiranje rajčice, kako bi pocrvenjela. A onda mi je stigla potvrda, jer mi je vlastita kći magistra agronomije i ekologije, rekla da oni to sredstvo rabe u firmi u kojoj radi. Namažu peteljkice rajčica i za dva dana su crvene, pa i one koje ne bi dozrele još mjesec dana. Kako mislite da mogu imati okus i miris?
Prikaži još ↓
global
04.2.2020.
Odustani
gmo pumpan kemijom nikada neće imati okus prirode
METALMIKE
04.2.2020.
Odustani
Pa kakve ce biti iz ducana kemija otrov koji ste vi cipoli!
mv
marko vincek
04.2.2020.
Odustani
Dobro je to,bitno da ljepo izgleda!!!!
br
branimir220250
04.2.2020.
Odustani
Ovi bez okusa , mirisa nisu otrovni, imaju hranidbene vrijednosti ali nepcu baš ne pašu❌❌
Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .
Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .