Obavijesti
komentari
Odgovori na komentar Vidi članak
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .

DANIJEL 🐶
Kemijanje tla i tretiranje biljke u rastu ubijaju nutrijente-dezintegriraju ih a time i okus a i uzgajanje na silu u hidroponicima ubrzava rast ali nikad ne dozrije. Jeo sam crvene paradajze koji su nakon berbe još dozrijevali dodatno na suncu, slatko ko šećer, soćno, miriši na daleko, isto je sa jagodama, pune okusa, boje i mirisa a ovo iz plastenika blijedo,vodenasto i bljutavo. Samo ORGANSKI uzgojeno jedite, malo skuplje ali uštedjet ćete na lijekovima i benzinu kasnije jer nećete morat doktoru, izbjegavajte shoping-centre za sve a pogotovo voće i povrće a ovo kupujte samo kod provjerenih prodavača, ako ne nešto od kumice na placu ne znači da nije špricano, dapače, one još znaju viška otrova stavit, onako, da se nađe!
šk
Danijel to sve stoji ali najveći je problem što nema starog sjemena. Mnoga djeca i ne znaju što je pravi okus domaće rajčice. Sva su hibridna sjemena. Mnogi kaž Prikaži još ↓
vi
Škura, to je istina da stara domaća sjemena imaju bolji okus i miris. Ali i Danijel je itekako u pravu. Ja sam proizvođač voća i povrća i preferiram domaća sjem Prikaži još ↓
Dk
nije to problem samo sa rajčicama. problem je postao sa svim voćem i povrćem. istina je što škura veli, problem je u sjemenu. te monokulture će nas satrati...
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .