Obavijesti

Lifestyle

Komentari 1

'Studiram, a pod pauzom čitam sve tekstove jer imam Oranž. Super su vam i kuponi za Lidl!'

'Studiram, a pod pauzom čitam sve tekstove jer imam Oranž. Super su vam i kuponi za Lidl!'

Godišnja pretplata na 24sata Oranž omogućila je studentici Stelli Crnobrnji popuste i vrhunski sadržaj: Važno mi je da sam vrlo dobro informirana

VIDEO

Važno mi je da sam vrlo dobro informirana, rekla je Stella Crnobrnja (23), studentica novinarstva, koja rado čita portal 24sata.

- Radim studentski posao koji je vrlo dinamičan. Zbog posla u odnosima s javnošću sam svakodnevno u kontaktu s ljudima iz cijelog svijeta. Često u razgovoru s klijentima iz drugih država dođemo i do teme Hrvatske i događaja koji nas prate. Moram im znati odgovoriti na njihova pitanja. Uz to, studiram novinarstvo, zbog kojeg na fakultetu moramo biti informirani kako bismo mogli odraditi određene fakultetske obaveze - rekla je Stella.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

oranž tutorial 00:49

Smatrala je da će joj godišnja digitalna pretplata na 24sata.hr biti od velike koristi, pa se zato odmah i pretplatila.

- 24sata donose različite priče i pokrivaju stvarno razne teme. Što mi je stvarno super. Na portalu svakodnevno ima pregršt članaka, pa kad sam na pauzi od predavanja, uvijek imam što i pročitati - ističe.

Godišnja pretplata omogućila joj je da čita sve tekstove na 24sata.hr. Kao studentu, posebno joj se sviđaju pogodnosti godišnje pretplate 24 Oranž. Od raznih popusta, najviše ju je razveselio popust za kupnju u Lidlu.

Digitalne pretplate u Hrvatskoj doživljavaju značajan porast
Digitalne pretplate u Hrvatskoj doživljavaju značajan porast

- Studentica sam i takvi popusti mi stvarno olakšaju kupnju. Volim Lidl jer imaju najbolju ponudu te uvijek najsvježije voće i povrće. Super su i njihovi tjedni popusti u kojima je uvijek u fokusu hrana drugih država. To je odlična prilika da se proba nešto novo - kaže. Na portalu 24sata najčešće čita rubrike News, Lifestyle i Sport, koji prati odmalena.

Ako i vi želite postati Oranž pretplatnik, ne propustite ovu priliku jer svakog novoga korisnika godišnje Oranž pretplate po cijeni od samo 17 eura očekuje Wolt kupon od 20 €, dm kupon od 15 € te ulaznica za izložbu “Od boemstva do vječnosti”, koja je u Galeriji Klovićevi dvori u Zagrebu otvorena do kraja lipnja. Super paket Oranža obuhvaća i 77 € drugih kupona, kao što su 20 € kupon za Optiku Jo-Jo, 15 € kupon za Lidl, 5 € kupon u CineStaru, 17 € kupon u Admiralu i 20 € kupon za Mealpass. Ponuda vrijedi do isteka zaliha. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 1

VIDEO

Kako rade trgovine u nedjelju
DETALJAN POPIS

Kako rade trgovine u nedjelju

Trgovine smiju raditi 16 nedjelja u godini, a trgovine i šoping centri sami biraju koje će to nedjelje biti. Radno vrijeme trgovina i trgovačkih centara nedjeljom pogledajte u našem detaljnom vodiču

Jedna stvar koju imate doma, a nije ocat, otopit će kamenac na slavinama za dvije minute
SUPER TRIK

Jedna stvar koju imate doma, a nije ocat, otopit će kamenac na slavinama za dvije minute

Riječ je o prirodnoj otopini koju možete napraviti sami, a jedino na što treba paziti jest da ona ne stoji na osjetljivim površinama dulje od dvije minute, jer bi ih zbog kiselosti mogla oštetiti