Tartar umak je nezaobilazan dodatak svakom ribljem jelu, a mnogima je obavezan i kada jedu pohano meso. Odlično je i to što ga možete napraviti kod kuće
DAN TARTARA
Napravite domaći tartar umak i poslužite uz lignje ili hobotnicu
Dan tartar umaka obilježava se svake godine na današnji dan, a pošto se petkom na meniju rijetko nalazi meso, tu si ribe i morski plodovi.
POGLEDAJTE VIDEO:
Pokretanje videa...
Tu dolazi tartar umak koji postaje nezaobilazan dodatak svakom ribljem jelu. On se odlično slaže sa ribljim, ali i mesnim jelima. Odlično je i to što ga možete napraviti kod kuće.
Sve što vam treba su kiselo vrhnje, češnjak, kiseli krastavac, majoneza, senf i limunov sok. Češnjak i krastavac nasjeckajte na sitno, sastojke pomiješajte i prije posluživanja ostavite u hladnjaku da se umak ohladi.
Poslužite ga danas uz lignje, ribu ili hobotnicu.
Odaberi temu koju želiš pratiti
Primaj sve nove vijesti o temi i budi u tijeku