Trik je jednog dana Brooke nasumično vidjela, a sada je postao standardna praksa u njezinom životu. Priznala je kako bi i češće pripremala pečena jaja da je znala za ovaj jednostavan trik
'Najlakši' način spremanja jaja - trik koji ne uključuje ni pribor
Jaja su glavna namirnica u mnogim jelima, posebice za doručak. Bilo da preferirate poširana, pržena ili čak kajganu - sigurno će se često ona naći na tanjuru.
Iako mnogi mogu pretpostaviti da postoji samo jedan način da se ispeče jaje, ova žena je podijelila 'najlakšu', prema njezinom mišljenju, metodu dosad, a za koju čak nije potreban pribor.
POGLEDAJTE VIDEO:
Pokretanje videa...
Jedan od najpopularnijih izbora je kultno pečeno jaje. Brooke Bockbrader je podijelila svoj trik pripremanja pečenih jaja.
Od objavljivanja, njezina metoda premašila je nevjerojatnih 3,3 milijuna pregleda. Njezin trik je zapravo vrlo jednostavan.
Za početak je poprskala ulje po dnu tave prije nego što je razbila jaje u sredinu.
Za bolji okus je upotrijebila prstohvat soli i papra na vrhu, potom je pustila malo hladne vode preko jaja prije nego što je stavila poklopac od lonca na jaja - kako bi se ona kuhala na pari.
Ubrzo nakon toga, jaja su bila gotova što je Brooke omogućilo da jaje jednostavno gurne izravno s tave na tanjur za jelo.
- Pravljenje jaja sada je manje stresno i ne treba mi čak ni lopatica za njegovo posluživanje - rekla je.
Trik je jednog dana nasumično vidjela, a sada je postao standardna praksa u njezinom životu.
- Moj tata je radio ovakva jaja cijeli moj život. Kako ste to tek sada otkrili? - pitali su je u komentarima.
Brooke im je odgovorila da je tako razočarana što je ovo tek nedavno saznala.
- Da sam saznala za ovo ranije, radila bih jaja češće - rekla je.
Netko drugi je predložio da ne mora koristiti vodu.
- Ne morate dodavati vodu, samo stavite poklopac na jaje - savjetovali su je.