Obavijesti
komentari
Najfinije iz pećnice: Od tortica, domaćih kiflica do turske pizze
Odgovori na komentar Vidi članak
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .

co
Ja u domaće fritule naribam i oguljenu jabuku...još su bolje!
t1
hvala, to ću isprobat :)))
co
Pazi samo da ti nije prevelika jabuka, ili pola naribaj a pola pojedi! :-))
Mi
meni baka (stara prava Splićanka :) ) uz jabuku stavi i malo rakije uz neizostavne grožđice ;)
co
Ja znam staviti i mrvicu ruma! :-) Navodno...tako sam čula...ako staviš rakije fritule ne upiju toliko ulja pa nisu masne. Zna bakica šta radi! :-))
lj
Ja u fritule ne stavljam mlijeko nego samo jogurt i budu mrak :)) Prije sam mlijeko i oblik ni blizu ko sa jogurtom samo.
lj
Corona i ja stavim malo ruma i sve 5.
co
Ni ja ne stavljam mlijeka u fritule...jedino za što koristim mlijeko je to da stavim u njega močiti grožđice. Evo dobila volje pa ću sastojke napisati koje kori Prikaži još ↓
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .