Medicinska sestra Sonja: Oranž je super jer mogu naručiti i Wolt | 24sata
Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

Medicinska sestra Sonja: Oranž je super jer mogu naručiti i Wolt

Medicinska sestra Sonja: Oranž je super jer mogu naručiti i Wolt

Ako i vi želite postati Oranž pretplatnik, ne propustite ovu priliku jer svakog novoga korisnika godišnje Oranž pretplate po cijeni od samo 17 eura očekuju čak 119 eura vrijedni kuponi

VIDEO

Radim i nemam baš vremena pratiti svake minute vijesti, ali mi je važno biti informirana, da znam što se događa u mojoj okolini, govori nam Sonja Devčić, medicinska sestra iz Zagreba. U pauzi od turbulentnog i napetog života medicinske sestre, kaže Sonja, rado se informira na portalu 24sata.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

oranž tutorial 00:49

- Volim znati što se događa oko mene, i u mojoj rodnoj Slavoniji. Ne stignem pratiti događanja svake minute, ali zato na vašem portalu uspijem dobiti najtočnije informacije u što kraćem vremenu. Važne i aktualne informacije, koje komentiram s kolegama, vezano za naše zdravstvo dobivam upravo na vašem portalu - kaže nam Sonja.

Za godišnju digitalnu pretplatu na 24sata čula je od susjede koja redovito po najvažnije informacije odlazi upravo na 24sata.

storyeditor/2024-05-31/PXL_220524_114993606.jpg

- 24sata nudi različiti sadržaj, koji je prilagođen svakom čitatelju neovisno o njegovoj dobi. Sviđaju mi se reportaže vaših novinara koji odlaze na teren i na pravi način opišu situaciju onakva kakva je - istaknula je ova mlada medicinska sestra.

Sonji su godišnja pretplata dala brojne pogodnosti, a među njima su i brojni kuponi.

- Jako mi je važno, kada odlazim u noćnu smjenu, imati svježu i kvalitetnu hranu, koju uzimam upravo u Lidlu. Ipak, kada sama ne stignem napraviti jelo, tu je još jedna pogodnost koju mi je omogućila godišnja pretplata. Riječ je o kuponima na Woltu, pa u najkraćem roku dobijem topli obrok - kaže.

Sabine je članica kluba Oranž: Sada mogu čitati sve članke
Sabine je članica kluba Oranž: Sada mogu čitati sve članke

Ako i vi želite postati Oranž pretplatnik, ne propustite ovu priliku jer svakog novoga korisnika godišnje Oranž pretplate po cijeni od samo 17 eura očekuje Wolt kupon od 20 €, dm kupon od 15 € te ulaznica za izložbu “Od boemstva do vječnosti”, koja je u Galeriji Klovićevi dvori u Zagrebu otvorena do kraja lipnja. Super paket Oranža obuhvaća i 77 € drugih kupona, kao što su 20 € kupon za Optiku Jo-Jo, 15 € kupon za Lidl, 5 € kupon u CineStaru, 17 € kupon u Admiralu i 20 € kupon za Mealpass. Ponuda vrijedi do isteka zaliha.

Požuri i preuzmi kupone OVDJE za samo 17 eura!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0

VIDEO

Slabe točke znakova Zodijaka: Blizanci ne brinu o sebi, Lav ne zna reći 'ne', Ribe su depresivne
NESAVRŠENOSTI PO ZODIJAKU

Slabe točke znakova Zodijaka: Blizanci ne brinu o sebi, Lav ne zna reći 'ne', Ribe su depresivne

Bikovi su vrlo jaki pojedinci, iako u skloni pretjeranoj zabrinutosti. Tijekom života znaju imati dosta problema sa grlom, vratom i štitnjačom. Blizanci su uvijek u pokretu i slabo brinu o zdravlju
Otkrili smo sve fetiše Hrvata: Volimo grublje, u troje, uloge...
ISPOVIJESTI O MAŠTARIJAMA

Otkrili smo sve fetiše Hrvata: Volimo grublje, u troje, uloge...

Plus+ Pitali smo naše ljude što najviše vole u krevetu i koji fetiši ih uzbuđuju. Ispada da su to klasici poput uživljavanja u uloge, grublji seks i seks u troje