Sabine je članica kluba Oranž: Sada mogu čitati sve članke | 24sata
Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

Sabine je članica kluba Oranž: Sada mogu čitati sve članke

Sabine je članica kluba Oranž: Sada mogu čitati sve članke
2

Najviše volim popratiti politiku, a posebice kad su u pitanju intervjui s političarima, gdje otkriju nekad i nešto više od onoga što smo znali dosad, kaže Sabine koja se pretplatila na PLUS sadržaj

VIDEO

Svako jutro počinjem kavom i pregledom najbitnijih vijesti, a to najčešće radim uz 24sata, koji nudi raznolik broj kvalitetnih tema, rekla nam je Sabine Crnjaković iz Zagreba, vjerna čitateljica najboljeg dnevnog lista.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

oranž tutorial 00:49

Odnedavno je Sabine digitalna pretplatnica 24sata, a na to se odlučila kako bi na webu nesmetano mogla čitati i premium sadržaj. 

- Najviše volim popratiti politiku, a posebice kad su u pitanju intervjui s političarima, gdje otkriju nekad i nešto više od onoga što smo znali dosad. Osim toga, jako volim i sportsku rubriku, u kojoj rezultate mogu pratiti čak i u realnom vremenu - kaže nam vjerna čitateljica.

Uzmi Oranž i zgrabi 15 € u dm-u, 20 € na Woltu te kartu za najizložbu!
Uzmi Oranž i zgrabi 15 € u dm-u, 20 € na Woltu te kartu za najizložbu!

Kupila je pretplatu na 24sata za samo 17 eura te, osim PLUS+ članaka na 24sata, dobila super kupone u vrijednosti 99 eura.

- Isplatilo se svakako! Sad uz svoju prvu jutarnju kavu lako prolistam premium sadržaj i uživam u kuponima dm-a, Lidla i ostalih - oduševljena je. 

Ako i vi želite postati Oranž pretplatnik, ne propustite ovu priliku jer svakog novoga korisnika godišnje Oranž pretplate po cijeni od samo 17 eura očekuje Wolt kupon od 20 €, dm kupon od 15 € te ulaznica za izložbu “Od boemstva do vječnosti”, koja je u Galeriji Klovićevi dvori u Zagrebu otvorena do kraja lipnja. 

Požuri i preuzmi kupone OVDJE za samo 17 eura!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0

VIDEO