Provjerili smo cijene najpopularnijeg slatkiša u veljači, te otkrili slatke tajne majstora krafni od koji ih neki ove prefine delicije spravljaju na tradicionalan način, u loncu
KUŠALI SMO IH OD ZAGREBA DO SPLITA
PLUS+
Male tajne hrvatskih majstora za krafne: Otkrili su nam svoje recepte i trikove za bolji okus
Ako ste se zaželjeli finih domaćih krafni s marmeladom od marelice koje imaju miris djetinjstva, onda definitivno morate posjetiti Slastičarnicu Jakšić u Zvonimirovoj 30 u Zagrebu. Vlasnica Sandra Marčić već godinama vodi ovu slastičarnicu i njeguje obiteljsku tradiciju i recepte još iz 1936. godine. Njezin djed je tvorac recepta po kojem se i dan danas rade te krafne. Naravno, osim krafni s marelicom, u ovoj slastičarnici možete dobiti i one s čokoladom ili prazne - ovisno o vašim željama.
Odaberi temu koju želiš pratiti
Primaj sve nove vijesti o temi i budi u tijeku