Obavijesti
članak
Makovnjača kao ona kakvu je baka radila - prhka i slatka
Komentari 22
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .

Li
Uglavnom se za tijesta bilo prhka ili sa kvascem upotrebljavala mast / koja bi se isprala u nekoliko voda / ili ulje i kolači su bili bolji i dulje trajali !
Li
Evo jednog recepta : 1 kg brašna ,1 šalica/ od bijel kave/ šećera, 1 šalica / od bijele kave/ ulja, 1/2 litre toplog mlijeka, 2 cijela jaja i 2 žumanjka 2 ko Prikaži još ↓
Dk
Mmmljac..obožavam kolače s makom.😋
Dk
Tijesto ne radim sa maslacem već uljem..bude podatno, meko i dulje može stajati..u nadjev stavim i meda, snijeg od bjelanca, ne cijelo jaje..
PATRICIA
Makovnjace ne volim,orahnjace obozavam.
Dk
nije loše mljac
Wrazica.
Opet vi o makovnjaci. No way! Ne voljem :p
Dk
usput napravila i orahnjaču ..
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .