Obavijesti
komentari
Makovnjača kao ona kakvu je baka radila - prhka i slatka
Odgovori na komentar Vidi članak
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .

Dk
Tijesto ne radim sa maslacem već uljem..bude podatno, meko i dulje može stajati..u nadjev stavim i meda, snijeg od bjelanca, ne cijelo jaje..
Dk
radim tijesto s maslacem i odličan je recept, bolji mi je nego s uljem...a isto tako u nadjev stavljam snijeg od bjelanjka..isto i u orahe tako..
Dk
eto..ako ti kažeš da je bjeljanjak bolji, onda je tako :) E u mom kraju ide ulje u ta tijesta i ja se iznenadila koliko je mekše nego sa maslacem..
Dk
s uljem radim slance...probala sam recept i s uljem al mi nije bilo tak lijepo kao ovo s maslacem..ne znam možda je do recepta ili do mene .)) a to s bjelanjci Prikaži još ↓
Dk
Ja sam skoro sve pokupila od same sebe po principu grešaka..ali mama me naučila svim ispravnim bazama, kako u kuhanju tako i u svem ostalom :)
Dk
mnogo sam i ja naučila na svojim greškama.))) to je najbolje iskustvo..
Dk
Je, istina..ali ponekada i stariji daju dobar savjet pa si skratiš put :D
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .