ne znam, možda griješim, ali ja i moja obitelj smo relativno zdravi, i često pečem domaći kruh, packe, focaccie i razne kolače i to isključivo od pšeničnog br
ašna. A tek sad za koji dan, kad budem pekla pince, jer kako bi Uskrs prošao bez ove tradicionalne delicije:)
Prikaži još ↓
Dk
Deaktivirani korisnik
22.3.2015.
Čuo sam da u Njemačkoj ljudi jedu stari kruh jer svježi nije zdrav. Cijeli život sam na kruhu (i vodi) i imao sam problema sa nekim primjesama koje se stavljaju
u kruh (osip). Sad, da li je od pšeničnog brašna ili tih primjesa ne znam. Svaki dan čujem nešto novo o hrani što prije nisam znao. Sad mi se nameće pitanje kako zamijeniti kruh od pšeničnog brašna na kojemu sam odrastao sa nekim drugim.
Prikaži još ↓
mi
mily
22.3.2015.
i ja mislim da su puno gori ti dodaci koji se stavljaju u kruh, nego samo pšenično brašno. Vidi samo razliku između kruha kojeg kupiš /bilo kojeg/ i domaćeg kru
ha kojeg sami ispečemo
Prikaži još ↓
Dk
Deaktivirani korisnik
22.3.2015.
parker...uzmi si mj dana i izbaci psenicu, stetne ugljikohidrate i olsuskuj svoje tijelo...sam ces doci do toga jel ti ok ili nije...a zamjena za kruh postoji,
to nije problem...sve je stvar navike
Prikaži još ↓
Dk
Deaktivirani korisnik
22.3.2015.
Da osluškujem svoje tijelo ? Taman posla, cajke ne mogu smisliti. A mislio sam sutra peći palačinke. Spaghetti bolognese ? :(
Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .