zašto ljudi trpaju u isti koš sve pršute koji su proizvedeni u Istri? I u Istri postoje razni proizvođači pršuta, i naravno, razlikuje se pršut od pršuta. Tinja
n je stvorio tradiciju prezentacije pršuta, zato treba otići, kušati i vidjeti razliku. Bravo za Tinjan!
Prikaži još ↓
Dk
Deaktivirani korisnik
20.7.2019.
Odustani
Na žalost danas su pravi Istarski pršuti vrlo rijetki. U trgovinama ih nema.
co
cobi
20.7.2019.
Odustani
Tko nije jeo sunku slavonsku staru 18 mjeseci skladistenu na tamnom i prozracnom mjestu nema pojma sto propusta!😄😀😊
Dk
Deaktivirani korisnik
20.7.2019.
Odustani
A odakle dolaze svinje za taj prsut?
k_
komentator__Luka
20.7.2019.
Odustani
sve su to svinje iz sjeverne i istočne hrvatske, samo što se tamo suši pa je odmah istarsko i dalmatinsko
Anakin S
20.7.2019.
Odustani
Kod kušanja ovoga retro pršuta se mora začepiti nos ! :)
U1
Uragan_1
20.7.2019.
Odustani
Radije pojedem malo domaćeg tanko narezanog špeka nego pršuta pa taman da je španjolski od crne svinje.
ma
marijan09
20.7.2019.
Odustani
Hvali prsut drz se sunke
šk
škver
20.7.2019.
Odustani
Evo upravo jedem Istarski pršut Ruža i razočaran sam.
Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .
Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .