Obavijesti
komentari
Istarski pršut suše bez dima, a to traje najmanje godinu dana
Odgovori na komentar Vidi članak
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .

šk
Evo upravo jedem Istarski pršut Ruža i razočaran sam.
pu
Jedeš ruža pisinium koji je napravljen kemijom za sat vremena, pravi pršut he 250- 500 kn.
ka
pravi je najmanje 30 eu kilo.i taj neće biti iz neke velike firme koja to radi.isto vrijedi za sve ostalo a i za cijelu hr za proizvode.
šk
Ovaj je bio cca 170 kn. Ako je pršut ,neka bude pršut a ne gori od lipe mortadele. Nikada više
ka
probao sam ja i kulen koji je od kulena imao samo k,a cijena ne baš mala. to vrijedi općenito
šk
kaius, pogledaj na Internetu kako ga hvale.
ka
ja se ne vodim internetom..ja i u restoranu ako naručim domaće kobasice i nemaju mi ukus po domačim ja ima kažem.eto,ako je pisinium ja ne uzimam ili rijetko je Prikaži još ↓
ka
ali bude i razlika,kao i u svemu,jedno je što češ nać na stolu tamo u tinjanu za degustacije ili u trgovini na veliko.i to opet vrijedi za sve pto se radi.
Dk
Tako je kad se kiti se tuđim perjem radi profita
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .