![Isprobajte recept: Fini janjeći hamburgeri sa sirom i metvicom](https://img.24sata.hr/O1nLDzE5_xkAPDIIPlUEoX5hxFo=/414x267/smart/media/images/2024-34/images-2024-34-57912748-l-normal-none-1_vqfoiea.jpg)
Podijelite smjesu na četiri dijela i oblikujte hamburgere. Pecite ih na roštilju od četiri do šest minuta sa svake strane dok ne budu potpuno pečeni. Minutu ili dvije prije kraja pokrijte ih s malo sira tako da se otopi
Lifestyle
Komentari 0Podijelite smjesu na četiri dijela i oblikujte hamburgere. Pecite ih na roštilju od četiri do šest minuta sa svake strane dok ne budu potpuno pečeni. Minutu ili dvije prije kraja pokrijte ih s malo sira tako da se otopi
Ovaj recept dovoljan je za četvero ljudi, a priprema traje oko pola sata.
POGLEDAJTE VIDEO:
Pokretanje videa...
U zdjeli izmiješajte mljevenu janjetinu s dvije žlice metvice. Podijelite smjesu na četiri dijela i oblikujte hamburgere. Pecite ih na roštilju od četiri do šest minuta sa svake strane dok ne budu potpuno pečeni. Minutu ili dvije prije kraja pokrijte ih s malo sira tako da se otopi. Za jogurt s metvicom izmiješajte jogurt i preostalu nasjeckanu metvicu. Mljevenu janjetinu možete izmiješati i s peršinom, ružmarinom, lukom, umakom, solju i paprom pa oblikujte hamburgere.
450 g mljevene janjetine, 2 žlice mente, sol, svježe mljeveni papar, 25 g sira brie, 45 ml nemasni (niskomasni) jogurt
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+