Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

Obrok za cijelu obitelj: Lungić u orašastim plodovima s batatom

Obrok za cijelu obitelj: Lungić u orašastim plodovima s batatom

U lonac stavite balzamički ocat i crno vino, a kad proključa, dodajte šećer i kuhajte dok se ne reducira (ispari pola tekućine). Ocijedite krumpir, dodajte maslac i izmiksajte štapnim mikserom. Pecite lungić na laganoj vatri od tri do četiri minute sa svake strane

VIDEO

Ovaj recept dovoljan je za četvero ljudi, a priprema traje oko pola sata. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

meso 00:51

Priprema:

U mužaru usitnite pistacije, bademe i timijan s malo maslinova ulja dok ne dobijete pastu. U foliju stavite lungić te ga sa svake strane premažite dobivenom pastom, umotajte i dobro stisnite u foliju te stavite u hladnjak na pola sata. U međuvremenu ogulite batat i izrežite ga na kockice te stavite kuhati u posoljenu vodu dok ne omekša. U lonac stavite balzamički ocat i crno vino, a kad proključa, dodajte šećer i kuhajte dok se ne reducira (ispari pola tekućine). Ocijedite krumpir, dodajte maslac i izmiksajte štapnim mikserom. Pecite lungić na laganoj vatri od tri do četiri minute sa svake strane.

Ljetno voće za fine džemove: Donosimo 10 super recepata
Ljetno voće za fine džemove: Donosimo 10 super recepata

Sastojci:

500 g svinjetine, 50 g pistacija, 50 g badema, 30 g šarenog papra, maslinovo ulje, 300 g batata, 100 g maslaca, sol, papar, aceto balsamico, šećer, crno vino

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0

VIDEO

Mama hajdukovca: Nisam znala da mi je u licu lososova sperma. Baš me briga, meni je pomogla
HRVATICE LUDE ZA TRETMANOM

Mama hajdukovca: Nisam znala da mi je u licu lososova sperma. Baš me briga, meni je pomogla

Tretmani pomlađivanja spermom lososa, za kojim su lude mnoge Hrvatice, mogući su i u Hrvatskoj, a njime je zadovoljna i bivša Miss Universe Renata Lovrinčević Buljan

Kulinarski trikovi za savršeno kuhano, pečeno ili pohano meso
PRIPREMITE GA KAO CHEF

Kulinarski trikovi za savršeno kuhano, pečeno ili pohano meso

Pripremanje mesa delikatan je posao. Srećom, postoji nekoliko kulinarskih savjeta i pravila kako bi vaš komad bio savršeno ukusan. Transformirajte vaš obrok u neodoljiv zalogaj
Ovo je idealna dob za oženiti se
KAŽE ZNANOST

Ovo je idealna dob za oženiti se

Sklapanje braka je veliki korak, a vrijeme kada se odlučiti za taj korak često izaziva najviše polemika. Ipak, znanost i o tome ima 'mišljenje', pa ako se ne možete sami odlučiti...