
Ova vrsta kukuruznog kruha popularna je u SAD-u, a može se peči na u tavi od lijevanog željeza ili pak u običnom kalupu za kruh. Smjesu možete nadjenuti I povrćem
Lifestyle
Komentari 1Ova vrsta kukuruznog kruha popularna je u SAD-u, a može se peči na u tavi od lijevanog željeza ili pak u običnom kalupu za kruh. Smjesu možete nadjenuti I povrćem
Sastojci:
POGLEDAJTE VIDEO: Tradicija kukuruznog kruha
Pokretanje videa...
Priprema:
Izmiješajte jaje sa solju, šećerom, uljem i jogurtom. U drugoj posudi izmiješajte bijelo brašno, kukuruzno i soda bikarbonu. Izlijte tekuću mješavinu u suhe sastojke, dodajte sitno sjeckanu papričicu i sir, pa izmiješajte.
Otopite u kalupu za pečenje maslac, ulijte smjesu i pecite na 210°C, oko 30 minuta, dok kruh ne dobije zlatno-smeđu boju.
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+