Nama koji smo u školi imali "domaćinstvo" ne trebaju ovakvi tekstovi niti savjeti. Ovo je za novopečene "kuhare" mladog naraštaja. Inače, sjeckanje luka i kuhan
je generalno nije trka na sto metara, uzmeš nož, očistiš glavicu, nasjeckaš.... hoće li ti za to trebati minuta, dvije, pola minute.... potpuno svejedno.
Prikaži još ↓
Dk
Deaktivirani korisnik
01.11.2022.
Odustani
Pored ovakvih naslova, zanima me šta će sve ljudima preporučivati za recimo pet godina. Čemu služi žlica i kada se smije upotrijebiti…..
Dk
Deaktivirani korisnik
01.11.2022.
Odustani
Isprobala sam svakakve "sjeckalice" za luk i povrce...Bez veze je...samo tih sprava i dijelova poslije za prati i cistiti!! Prosla me volja za "ubrzanim i laksi
m nacinom"..😂 Sve se nozem brzo i lako nasjecka...i malo strpljenja i prakse
Prikaži još ↓
Dk
Deaktivirani korisnik
01.11.2022.
Odustani
Meni je uvijek žao luka kad ga režem.
tom dan
01.11.2022.
Odustani
Zasto ne. Sam kad ja luk rezen nisam jos nacine pripreme mjerijo za stopericom. 🤭
Jazo266
02.11.2022.
Odustani
vau...upravo sam potrošio 5 minuta svog života gledajući konja kak uništava 20 kila luka...koji sam ja konj
Ci
Cicinakitu6
01.11.2022.
Odustani
Trik je naribati umjesto narezati😳😳😳😱😱😱.... Bravo, moj zivot ima smisla...
Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .
Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .