Obavijesti
komentari
Evo kako nasjeckati luk za par sekundi: Postoje dva načina
Odgovori na komentar Vidi članak
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .

Dk
Isprobala sam svakakve "sjeckalice" za luk i povrce...Bez veze je...samo tih sprava i dijelova poslije za prati i cistiti!! Prosla me volja za "ubrzanim i laksim nacinom"..😂 Sve se nozem brzo i lako nasjecka...i malo strpljenja i prakse
Elektrasex
ja ribam luk i to sa najsitnijim dijelom ribeza ne jer je brze vec jer se bolje termicki obradi kozica luka od koje zna biti muka u zelucu
Dk
Koja kozica? Ona tanka opna, koja se ionako skida prije rezanja?...Vjerojatno cu probati i ja, na ribez...nije mi to nikad palo na pamet 😊
Elektrasex
Ne ona smeđa kozica, to skinem, već kožica što ima svaki sloj luka. Meni bude muka od nje ako se dobro ne raskuha a inače obožavam luk jesti i sirov ali ne smij Prikaži još ↓
Elektrasex
Nema bolje od ćevapa s lukom u lepinji
Dk
A moze i uz spek, i malo paradajza 😂
Elektrasex
Da i to je super 😃
Dk
Vec sam ogladnila od ovog razgovora 😂 Mislim da cu poceti ranije pripremati rucak...
Elektrasex
Ahahaha, luk je dobar staviti i na pizzu i zapeci ga u pećnici s krumpirom, mrkvom i graškom, u krumpir salati i u bilo kojoj drugoj salati. Namirnica puna vita Prikaži još ↓
Dk
Imam vise "problema" s cesnjakom... Pase u vise vrsta hrane, ali ga treba pravilno dozirati, da ne nadjaca okuse....
Elektrasex
Ja nikad ne stavim više od dva češnja češnjaka, istina da može nadjačati sve druge okuse u hrani 
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .