Obavijesti
članak
Evo kako kuhati tursku kavu da uvijek bude savršeno kremasta
Komentari 26
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .

Zezanka
Svako svoju verziju ima, ali je najbitnije kvaliteta kave. Nista nevrijedi uzet neku jeftinu. Ko ima mogucnosti direktno iz przijonice………🤤
area 62
Slažem se da se kava ne šećeri dok se kuha, već je to opcija kod serviranja kako tko želi.... Ukus ovisi i o kvaliteti same kave, vodi koja se kuha, vrsti goriv Prikaži još ↓
li
moji ne šećere kavu, što ću sad ja?
J.L.TORRENTE
turci ne prave na ovaj nacin...ovo je vise bosanski nacin
vi
Mogu popiti tursku, ali pijem kavu sa malo mlijeka.
zv
U tursku kavu ne ide šećer !, kava se zagrijava i džezvi dok se ne raširili divni miris kave, zatim se zalijeva kipućom vodom....2-3 puta se pušta da se pjena Prikaži još ↓
ma
Jaka je vise volim nescaffe
ia
Jos samo kruh fali
Dk
Ovo je verzija kafu mi draga ispeci…
MOĆNA
Vodim računa samo da ne pokipi . Ko će čistiti šporet . :-P Ha ha
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .