Obavijesti
komentari
Evo kako kuhati tursku kavu da uvijek bude savršeno kremasta
Odgovori na komentar Vidi članak
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .

zv
U tursku kavu ne ide šećer !, kava se zagrijava i džezvi dok se ne raširili divni miris kave, zatim se zalijeva kipućom vodom....2-3 puta se pušta da se pjena podigne do ruba a zatim se ostavi da se pjena spusti....
Nd
nemas pojma
STorm5
Zviždač dobro kaže. U pravu tursku kavu ne ide šećer nego se uz nju serviraju kockice šećera koje se umaču u kavu u šalici i grickaju se a kava se zatim ispija Prikaži još ↓
Nd
ide rep od teleta pa se umace
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .