Obavijesti
komentari
Domaći kvasac za mirisni kruh po recepturi svjetskog pekara
Odgovori na komentar Vidi članak
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .

Babaluji x
najbolji mi domači kukuruzni kruh koji se napravi doma od svoga kukuruza , i ispeče u peči na drva , takav ima i poseban i okus i miris a ima i lijepu boju , nije blijed ko kupovni !!
bi
ali je teško nabaviti pravo brašno,ova kupovna su blijeda i nemaju dobarr tek
Babaluji x
biciklist ja imam svoj kukuruz i runilicu i tako da znam da jedem svoje i domaće !
bi
ajde molim iduću šnitu kruha kukuruznog pojedi u moje zdravlje-praznog ili namazanog,svejedno, to mi je miris djetinjstva
Babaluji x
moram reči mami da mi ga napravi , nije več neko vrijeme , bila je bolesna al sad je ozdravila , hvala na ideji ja se nisam ni sjetio.... pa na selu je to bilo Prikaži još ↓
bi
hvala tebi pa javi kad bude,ja ću zažmiriti da dozovem mirise,pozdrav mami jer znam da se teško rukama mijesi,radim ga tu i tam,sad rijetko
Babaluji x
daj adresu pošaljem ti par kilograma domače kukuruzne melje :)))
bi
a kaj ti imaš onu staru sortu kukuruza?To više ni moja teta nema, to je bila najbolja kuhama kuruza u 8 mjesecu
Babaluji x
nemam tu sortu ni ja , izgleda da je izumrla !!
bi
sad si me navinuo,idem vidjeti da li imam kukuruznog brašna dosta za jedan kruh ispeći ujutro, lijepo spavaj
Babaluji x
izvini nije mi bila namjera.... usput daj adresu dojem da probam tvoj kruh ... i ti lijepo spavaj :)))
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .