Obavijesti

Lifestyle

Komentari 10

Bizarni načini pomlađivanja: Zbog izgleda na lice stavljaju ptičji izmet, pijavice, urin...

Bizarni načini pomlađivanja: Zbog izgleda na lice stavljaju ptičji izmet, pijavice, urin...

Za ljepotu su mnoge žene spremne učiniti svašta, a pod to svašta spada i čišćenje lica posteljicom, masaža lica spermom, njega ptičjim izmetom i još niz bizarnih metoda

VIDEO

Pokušaju da ostanu vječno mladi ne mogu odoljeti ni poznate osobe, primjerice Kim Kardashian redovito odlazi na takozvane vampirske tretmane.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Vesna Lamer 01:20

Ovo su najbizarniji tretmani pomlađivanja koje koriste mnoge poznate dame:

Čišćenje lica posteljicom

Ovčja posteljica je puna matičnih stanica koje navodno potiču stvaranje kolagena i zatežu kožu. Maska za lice u obliku je gela u koji su dodani i komadići zlata za dodatni sjaj kože. Navodno postoji sličan tretman za koji se koriste ljudske posteljice.

Loše navike zbog kojih možemo izgledati stariji njego što jesmo
Loše navike zbog kojih možemo izgledati stariji njego što jesmo

Pčelinji otrov

Tretman pčelinjim otrovom navodno izglađuje bore i također uspješno poboljšava cirkulaciju krvi te tijelo proizvodi više kolagena na 'mjestu uboda'.

Vampirske maske

Vampiri su postali popularni i u kozmetičkim salonima. Naime, ubrizgavanjem plazme iz vlastite krvi natrag u lice navodno se izglađuju sitne bore. Ovom tretmanu podvrgnula se i reality zvijezda Kim Kardashian.

Breakthrough Prize awards in Los Angeles

Pijavice

Demi Moore priznala je da se podvrgnula čišćenju lica pijavicama. Prema tvrdnjama ljudi koji nude takve tretmane, pijavice čiste krv od toksina, što licu daje svjež i mladenački izgled.

Masaža lica spermom

Istraživanja su pokazala da je jedna od komponenti spermija, koja se zove spermin, bogata antioksidansima, te može spriječiti starenje kože. Jedna norveška tvrtka već je napravila sintetičku verziju spermina koja navodno pruža čak 25 puta bolju zaštitu stanica od vitamina E.

Pet životnih navika zbog kojih izgledate starije nego što jeste
Pet životnih navika zbog kojih izgledate starije nego što jeste

Ptičji izmet

Japanci su izmislili tretman lica mješavinom u kojoj je glavni sastojak ptičji izmet. Victoria Beckham i Tom Cruise ubrajaju se u obožavatelje ove neobične metode protiv starenja.

Designer Victoria Beckham at the end of her catwalk show during London Fashion Week in London

Masaža kaktusom

Nakon svega što smo do sada čuli, ne bismo se čudili da se radi o vrlo bolnom i bodljikavom postupku. No, zapravo se radi o trljanju kože kaktusov listovima bez bodlji.

Terapija urinom

Masaža lica vlastitim urinom navodno ima odlične učinke za kožu, kao što su usporavanje starenja i smanjenje bora. Nakon ptičje izmeta, nije bilo teško pretpostaviti da su neki spremni isprobati i ovaj tretman.

Mama hajdukovca: Nisam znala da mi je u licu lososova sperma. Baš me briga, meni je pomogla
Mama hajdukovca: Nisam znala da mi je u licu lososova sperma. Baš me briga, meni je pomogla

Čišćenje lica zlatom

Kineskinje su nekada za čišćenje lica koristile zlatne valjke. Danas je tu metodu zamijenilo nanošenje 24-karatnog zlata u kombinaciji s posebnim serumom koji hidratizira kožu te ju odmah čini glatkom.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 10

VIDEO

Kako rade trgovine u nedjelju
DETALJAN POPIS

Kako rade trgovine u nedjelju

Trgovine smiju raditi 16 nedjelja u godini, a trgovine i šoping centri sami biraju koje će to nedjelje biti. Radno vrijeme trgovina i trgovačkih centara nedjeljom pogledajte u našem detaljnom vodiču