Obavijesti
komentari
5 genijalnih recepata za peku: Hobotnica, teletina, janjetina...
Odgovori na komentar Vidi članak
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .

Br
Moj recept za Hobotnicu ispod peke-ovako-malo kapule-luka,maslinovo ulje,jedna srednja hobotnica,malo persina,i b luka-po zelji bijelog vinceka malo posuti-moze se dodati koji krompirić-stavis sat i po da se to dobro svari-kad je gotovo pustite -malo sa strane da se hladi-Janje koje ste vec nabili na razanj prije 3-4 sata polako stavite na sto-a hobotnicu bacite ćukama da ne smetaju dok jedemo janjetinu!
Tigar 74
Nemaš ti pojma.. :)
Br
da nemam zato sam za vikend teletinu ispod saća!
Tigar 74
Dobro, ali hobotnica..
Br
dok je brancina-orata-i skoljkica-a svakako moze i hobotnica!
Tigar 74
Ma može sve, i cipelu da baciš pod peku, gušta bi u njoj, ka Čarli Čaplin.. :))
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .