Obavijesti
komentari
5 genijalnih recepata za peku: Hobotnica, teletina, janjetina...
Odgovori na komentar Vidi članak
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .

realno ja sam upravi
Prvo pravilo pravljenja peke je da se tepsija maze domacim svinjskim maslom!
mrTrobec
Maslo je pročišćeni maslac,a svinjska je mast Chefe.
Dk
Za svinjetinu ako se pece..za sve ostalo meso maslinovo..
little John
Da nisi mislio napisat prkno? 🤣🤣
ka
Maslinovo ulje samo za ribu...
Dk
karika@ da.al navika .podneblje .maslinovo na prvom mjestu u sva pecenja pod pekom..
Dk
Little@ moras ti .puka bi da ne :)))
realno ja sam upravi
Maslinovo za marinadu da...repsija se maze avinjskim maslom i nicim drugim...ko nije probao i ne zna o cemu pricam
little John
svinjsko maslo je blagotvorno...., pitaj repsiju...
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .