Obavijesti
članak
3 ključne greške kod kuhanja riže i zbog čega ostane ljepljiva
Komentari 21
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .

Dk
meni riza uvijek ispadne super jedno od najdrazih jela
Dk
Rižu prvo isperem onda je kuham do pola pa je opet isperem toplom vodom i posle toga je skuham i pred kraj kuhanja dodam maslinovo ulje i Vegete . Kada je kuhan Prikaži još ↓
Dk
Ajde, koda je pasticada u pitanju ili džuveč pa mudrujete 😂
Judita👥
Uvijek ju isperem i ne valja ja ju i začinim,ali svejedno
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .