Obavijesti
komentari
3 ključne greške kod kuhanja riže i zbog čega ostane ljepljiva
Odgovori na komentar Vidi članak
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .

Judita👥
Uvijek ju isperem i ne valja ja ju i začinim,ali svejedno
Dk
Ne prekuhati, al dente ;)
Judita👥
A znam 😙ali svejedno..
Dk
Možda je problem u tebi jer ne voliš rižu :) ja obožavam rižota s povrćem i morskim plodovima
Judita👥
Moguće. Volim samo sataraš...ali moji sve jedu
kmarus
ja rižu kuham na malo vode i stalno dolijevam , a kad je pred kraj kuhanja , isključim i poklopim da nabubri ... i nikad nije ljepljiva ...
Judita👥
Hvala na savjetu
Dk
....jutro, prva i osnovna stvar je kupovina riže , ne kupiti onu od 6-7 kuna nego onu 15 -16 talijansku...kmarus ima ok recept , ja pravim slično , nikada samo Prikaži još ↓
Judita👥
Jutro 😁da da znam probala s maslacem,pa ni to nije mi fino uf
Dk
..ondaaaa neznammmmm..;-)..ti bi u Kini onda na dijeti bila, tamo je riža, riža i opet riža na sto načina
Judita👥
Dobra je s povrćem ali sama uf 😄
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .